Otis x Brebl: coronaproof alternatief voor Otis Park in Nijmegen

Foto:

Cultuurpodium Brebl en Meneer Otis presenteren samen Otis x Brebl in Nijmegen als Coronaproof alternatief voor Otis Park. Dit indoor-festival vindt de hele maand juli plaats.

De oorspronkelijke periode van het Otis Park festival  was 17-23 juli. Met alleen de maandag als rustdag geniet je deze maand van 27 avonden live jazz, funk en soul.

 

Concerten

Tijdens Otis x Brebl presenteren we de lekkerste jazz, funk en soul van de meest frisse makers die in Nederland actief zijn. Claudio Jr de Rosa Quartet, Jessica de Boer Septet, Dragonfruit, Martí Mitjavila Trio, Ochsen, Kruidkoek, Noa Lauryn, Yiannis Karygiannis Trio, Ezthetic, Redbourg Group, Three Little Clouds, Meika, In Trio, Power to the Pipo, WAKKI, Gideon Tazelaar Trio, Thirza Athalja Quintet, Like Minds en Wicked Jazz Sounds.

Jazz Republic Sessions

Otis x BreblTijdens de Jazz Republic Sessions bij Otis Park verwelkomt de Nijmeegse gitarist Richie Reichgelt dagelijks bijzondere gasten om het podium mee te delen. Richie Reichgelt is door de jaren heen geïnspireerd geraakt door zijn ervaringen met verschillende stijlen uit verschillende projecten en culturen. Speciaal voor Otis x Brebl komt Reichgelt elke woensdag met een wisselend programma van stijlen en zowel gerenommeerd als vers talent tijdens zijn Jazz Republic Sessions ft. Philip Lassiter, Tineke Postma, Anton Goudsmit en Peter Beets. Vanavond, 14 juli, treedt Jazz Republic Sessions op met Tineke Postma. (foto)

BreblJazzJam

We hebben tijdens de lock down niet alleen live muziek gemist maar vooral ook de ontmoeting met elkaar. De hele maand juli kan je genieten van de mooiste optredens, maar natuurlijk wil je zelf ook weer aan de bak, daarom is er elke dinsdag als aftrap van de week de BreblJazzJam. Samen gewoon lekker muziek maken. Brebl zorgt voor een backline en een startband, daarna is het de beurt aan jou. Je bent dus welkom om te spelen, te genieten of gewoon weer eens een ouderwets biertje van de tap te drinken. Deze jazzjams worden georganiseerd door de nestor van het Nijmeegse jazz-jam-leven Wiro Mahieu. Wekelijk opent hij samen met bijzondere gasten de sessie, zoals Michiel Borstlap, Martijn van Iterson, Oene van Geel en Miguel Martinez.

(Otis x Brebl vindt plaats in een 1,5 meter zaalopstelling, testen voor toegang is dus niet nodig. Als je klachten hebt blijf je natuurlijk thuis, en die knuffel houd je van ons tegoed bij Otis Park 2022)

Klik hier voor het complete programma

Otis x Brebl wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Nijmegen, Sena Performers, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, Fonds 21, Jazzstad Nijmegen, Brebl en Meneer Otis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen