Oliebollenactie voor en door de horeca

Foto: De horeca heeft ballen

De horeca heeft het door de huidige lockdown zwaar. Om hen een hart onder de riem te steken ontstond de actie: De horeca heeft ballen.

De Horeca heeft ballen is een burgerinitiatief. Doel van de actie: tussen Kerst en oud en nieuw is het voor de horeca vaak een rustige periode. Dus steken horecabedrijven samen de handen uit de mouwen om overheerlijke oliebollen te gaan bakken.

Bestellen bij jouw favoriete horecazaak

Consumenten kunnen via www.dehorecaheeftballen.nl oliebollen bestellen, gebakken door diverse horecabedrijven (momenteel alleen nog in Arnhem) en afhalen bij het bedrijf van hun keuze.
Zij bakken voor jou heerlijke oliebollen en doneren voor iedere oliebol er eentje extra aan de zorg. Help jij de horeca en de zorg de feestdagen door? Bestel dan nu jouw oliebollen en haal ze 29, 30 of 31 december op bij jouw favoriete horecazaak.

Ondernemers gezocht

Bent je ondernemer en wilt je meedoen aan deze actie? Vul onderstaande gegevens in en de organisatie neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Win-win

Per gekochte oliebol doneren ze een extra oliebol. De gedoneerde oliebollen worden door vrijwilligers gebracht naar mensen die wat extra aandacht verdienen. Denk aan eenzame ouderen, hardwerkend zorgpersoneel, de voedselbank etc. Men kan via de site suggesties doen en mensen/organisaties aandragen.
Een win-win situatie voor zowel de horeca als de oliebollen-ontvangers. Een win-win situatie voor zowel de horeca als de oliebollen-ontvangers. Per gekochte oliebol brengen vrijwilligers een oliebol bij bijvoorbeeld eenzame ouderen, de voedselbank of hardwerkend zorgpersoneel in de buurt. Een win-win situatie voor zowel de horeca als de zorg.

Help ons

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Klik hier om te helpen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden