Heb jij informatie, een actie of iets anders te melden? Laat het ons weten!

Foto:

We verkeren in barre tijden, maar de digitale wereld draait door en dus ook de redactie van Arnhem Nieuws. Wij doen ons uiterste best om jullie iedere dag van nieuws te blijven voorzien.

De overheid kondigt bijna iedere dag nieuwe maatregelen aan om het coronavirus in te dammen en er voor te zorgen dat het niet uit de hand gaat lopen. Zorginstellingen sluiten de deuren, er worden speciale ‘ouderenuurtjes’ in het leven geroepen in de supermarkten, er worden allerlei initiatieven gestart om elkaar te helpen. Iedereen probeert er zo veel mogelijk aan te doen om deze moeilijke tijden door te komen.

Laten we elkaar zo veel mogelijk helpen

Het is op dit moment heel erg zwaar voor alle zorgverleners, verpleegkundigen, IC-medewerkers, vakkenvullers, bezorgers, vrachtwagenchauffeurs, politie-, brandweer- en ambulancepersoneel en dan zijn er natuurlijk nog veel meer. Laten we zo veel mogelijk rekening met hen houden en hen helpen! Het sociale leven is tot stilstand gekomen, kroegen, restaurants pretparken,speeltuinen, zijn dicht, desondanks proberen ook zij door slimme initiatieven het hoofd boven water te houden, help hen, koop lokaal!

Nieuws gaat door

Heb jij een belangrijk nieuwtje, een actie of iets anders te melden? Laat het ons weten! We zullen niet langs komen, maar telefonisch (06-81717694) of via de mail [email protected] en onze Social Media kanalen zoals Facebook kun je contact met ons opnemen.

Wij richten ons op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen zijn de afgelopen maand flink gestegen, wat ook goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Serge Klaassen T 06-36455297
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden