Eerste Open Coffee van 2020 in Grand Café Jans

Foto: Open coffee Arnhem

Elke eerste vrijdag van de maand is er Open coffee voor Arnhemse ondernemers. Morgen, 3 januari, zijn ondernemers van 10 tot 12 welkom in Grand Café Jans.

Ondernemers uit Arnhem en omgeving zijn dan van harte welkom om te netwerken en in gesprek te gaan met andere bezoekers. Iedereen betaalt zijn of haar eigen koffie (of thee) en er zijn geen verdere verplichtingen: een lidmaatschap of contributie is niet aan de orde. Wel gezellig, nuttig en leuk.

Hoe het begon

Het begon allemaal in 2009, toen organisator van het eerste uur Patrick Hofstede enthousiast huiswaarts keerde na een bezoek aan een Open Coffee in Apeldoorn. Open Coffee bleek een bestaand concept te zijn in Nederland, maar in Arnhem bestond het toen nog niet. Hofstede besloot om in Arnhem met Open Coffee te starten. De eerste stap was het opzetten van een LinkedIn groep Open Coffee Arnhem. Binnen een week zat de groep op 100 leden. Er was dus duidelijk belangstelling. Sinds 2010 is het Grand Café Jans in Musis de thuishaven van Open Coffee Arnhem. Adres: Velperbuitensingel 25 in Arnhem

Hier vind je alle komende Open Coffees Arnhem op een rijtje.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden