Mannix is Dier van de week bij Dierentehuis Arnhem

Foto: Dierentehuis Arnhem

Mannix is een flinke sociale kater, maar wel één met een pittig karakter. Hij houdt van knuffelen en aandacht.

Oppakken vindt hij niet zo leuk.

Dieren zo goed mogelijk geplaatst

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis en een tweede kans.

Er wordt zorgvuldig op toegezien dat de dieren zo goed mogelijk worden geplaatst.  Kom ook vooral met het hele gezin kennismaken. Honden en katten worden geënt en voorzien van een chip. Katten worden standaard gesteriliseerd of gecastreerd indien de leeftijd dit toelaat.

Gewoon veel pech gehad

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘huisdier van de week’. Deze week is dat Mannix.

Mannix heeft wel de voorkeur om zelf te bepalen wat er gaat gebeuren. Wanneer deze kater zelf geen controle heeft over de omgeving kan hij nog wel eens een tik uitdelen. Vooral op onverwachte bewegingen reageert hij fel. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst hem daarom niet bij kinderen. Mannix moet naar buiten kunnen.

Tweede kans?

Heeft u interesse? Geeft u Mannix (Diernummer 24535) een tweede kans? Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen aan de Larensteinselaan 32 te Velp. De openingstijden zijn op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. Of u kunt kijken naar Mannix.

Als u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken wilt en/of u hen graag wilt steunen, kijk dan op: dierentehuisarnhem.

dierentehuis arnhem

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden