14 september kinderkleding- en speelgoedbeurs Altenieuw

Foto: Altenieuw

Op zaterdag 14 september organiseert ‘Altenieuw’ alweer haar negende beurs voor tweedehands kleding en speelgoed. Die vindt plaats van 10.30 uur tot 12.00 uur in de recreatiezaal Craneveer, aan de Viottastraat in Arnhem Noord.

Dit keer is er uiteraard kleding voor het najaar en de winter, maar ook weer leuke gezelschapsspellen en puzzels voor de winteravonden. Het maximum aantal inbrengers is bereikt, er is dus weer volop keuze.

Bescheiden prijzen

Een tweedehands beurs waar voor kinderen en tieners kleding te koop is die nog prima een ronde mee kan. Broeken, rokjes, truien, schoenen, regen- en sportkleding, jassen; alles is er te vinden. Zowel mooie merkkleding als goede basics, voor bescheiden prijzen. Naast de ruimte met kleding is er een aparte ruimte met tweedehands speelgoed, boeken, verkleedkleren, spelletjes, etc.

Grabbelton

Entree is gratis. Uitsluitend contante betaling mogelijk. Voor de kleintjes die meekomen is er ook dit keer weer een grabbelton.

Alle ingeleverde spullen die niet retour gaan, worden gedoneerd aan de Arnhemse kledingbank, Stichting Speelstoet en de schoolbibliotheek. Meer informatie: facebook Altenieuw of www.altenieuw.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden