Bestel de herdenkingsvlag 75 jaar Slag om Arnhem

Foto: Algemene Vlaggenhandel

Dit jaar is het 75 jaar geleden sinds de Slag om Arnhem plaatsvond. Daarom waaien er in de maand september in de hele regio Airborne vlaggen.

Wappert de herdenkingsvlag ’75 jaar Slag om Arnhem’ straks ook aan uw huis, clubgebouw of wijkcentrum?

Unieke vlag

De herdenking van de Slag om Arnhem leidt 75 jaar na dato tot veel initiatieven. De Algemene Vlaggenhandel Nederland heeft de nagedachtenis aan Market Garden in 1944 aangegrepen om een speciale herdenkingsvlag te maken. U kunt deze speciale en unieke vlag op deze website bestellen en thuis laten bezorgen. Haalt u de vlag liever in de winkel? Bezoekt u dan vooral een van onze wederverkopers. De vlag is tot en met september 2019 te koop.

Wat is er mooier dan de herdenkingsvlag ’75 jaar Slag om Arnhem’ in de wind te zien waaien? Voor slechts € 12,95 bent u al de trotse eigenaar van de herdenkingsvlag ’75 jaar Slag om Arnhem’. Wees er snel bij want voor dit collectors item geldt: op = op!

Airborne vlag

Op de vlag staat de Airborne Pegasus afgebeeld. Dit beeld is afkomstig van het insigne van de Britse eerste Luchtlandingsdivisie, een militaire eenheid die onder leiding van generaal-majoor Roy E. Urquhart vocht in de Slag om Arnhem tijdens Operatie Market Garden. De eerste Airborne Division bestond uit zowel parachutisten als zweefvliegeenheden. Ook de kleuren van de vlag zijn afkomstig van het insigne van de divisie.

Online of in de winkel

Bestel de vlag online via airborneherdenking.nl/. U betaalt € 12,95 exclusief verzendkosten.
Bespaar verzendkosten en koop de vlag bij:

-Wilke Tabak (Koningstraat 66A, Arnhem)
-Party Grime Carnaval Shop (Koningstraat 63, Arnhem)
-Algemene Vlaggenhandel Nederland (Leemansweg 20, Arnhem).

Papieren versie

In de Arnhemse Koerier van 21 augustus stond de papieren versie van de herdenkingsvlag waarmee we 75 jaar Slag om Arnhem herdenken. Je kunt deze speciale vlag voor je raam hangen. Zo laat je zien dat u de Slag in dit kroonjaar mee beleeft en herdenkt.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden