1 september opening cultureel seizoen Musis met Voorspel

Foto: Anrhem Nieuws

Op zondag 1 september opent het culturele seizoen van Musis en Stadstheater met het jaarlijkse gratis culturele festijn Voorspel.

Musis is geopend van 14:00 tot 17:00 uur voor iedereen die cultuur wilt proeven. De entree is de hele middag gratis. Je kunt naar onder andere Introdans en Toneelgroep Oostpool.

Voorproefje

Voorspel is de feestelijke seizoensopening van Musis en Stadstheater Arnhem. Dit jaar vindt die plaats op zondag 1 september. De deuren zijn open tussen 14:00 en 17:00 uur. Iedereen is welkom die wil proeven van cultuur en wil zien en horen wat het nieuwe seizoen biedt. Introdans en Toneelgroep Oostpool geven een voorproefje van wat het nieuwe seizoen te bieden heeft. Musis en Stadstheater houden de overige namen nog even geheim. In augustus is het gehele programma bekend.

De entree is gratis.

Voor jong en oud

“We hebben er vorig jaar voor gekozen om het programma naar de middag te halen zodat ook onze jongste bezoekers kunnen proeven van het seizoen. Dit was een groot succes. Kinderen waren in alle soorten en maten vertegenwoordigd. Ook tijdens deze editie van Voorspel is er genoeg te beleven voor de jongsten. Tevens kunnen (groot)ouders even spieken in de zaal terwijl hun (klein)kinderen zich creatief uitleven in de foyers. Daar is het genieten voor jong en oud, met knutselen, een wijnproeverij of een kop koffie. Het geheel is echt een voorproefje van ons seizoen. Dus reken ook op muziek, dans én cabaret,” vertelt Arlette de Jong, hoofd marketing.

Programma

Parkzaal
14:00 Deuren open
14:30 Pynarello
15:00 Introdans
15:30 Nederlands Blazers Ensemble
16:10 Jim van der Zee

Muzenzaal
14:45 De snelste zebra van de wereld – Harro van Lien
15:10 St. Louis Blues
15:30 De snelste zebra van de wereld – Harro van Lien
15:55 St. Louis Blues
16:15 De snelste zebra van de wereld – Harro van Lien

Jubileumzaal
Afwisselend Toneelgroep Oostpool – film: All Over
Introdans – film: We Arnhem

Zie ook: Voorspel

Cultuur voor een tientje

Dit jaar kunnen bezoekers van Voorspel tien voorstellingen uitzoeken voor een tientje per stuk. De voorstellingen die hieraan meedoen worden in augustus aangekondigd. Deze kaarten kunnen alleen geboekt worden bij het bespreekbureau in Musis.

Gratis kaarten winnen

Kom jij naar Voorspel? Dan maak je automatisch kans op gratis kaarten voor het nieuwe seizoen. Iedere deelnemer maakt kans!

musis

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden