Workshop op 28 augustus: ‘Jouw personal brand op ‘LinkedIn!’

Foto: De Broekriem

Op woensdag 28 augustus organiseert DeBroekriem, een netwerkorganisatie voor werkzoekenden, een gratis workshop over LinkedIn.

LinkedIn & branding expert Mitchell Brown gaat met werkzoekenden aan de slag met hun presentatie op LinkedIn. En hoe LinkedIn kan helpen bij het vinden van een passende baan.

DeBroekriem organiseert de workshop in Het Bruishuis in Malburgen. 

LinkedIn leuk gaan vinden

In deze workshop neemt trainer Mitchell Brown deelnemers op zijn inspirerende en enthousiaste wijze mee in de mogelijkheden van LinkedIn. Hij wilt dat iedereen het leuk gaat vinden. Brown: “Veel mensen zien het nut van LinkedIn absoluut in, maar zien er tegenop om hun LinkedIn-profiel met kop en staart aan te pakken. Maar als je het leuk vindt, doe je het beter en daar help ik werkzoekenden graag bij. Want iedereen heeft een ‘branding’, een persoonlijk merk. En dit is nu juist een essentieel onderdeel op LinkedIn bij het zoeken naar een baan. Maar hoe laat je dit zien en hoe maak je je profiel zo efficiënt mogelijk voor jouw doelgroep? Daarmee gaan we deze ochtend aan de slag.“ 

Doelen bereiken

Brown is geboren in Engeland en opgegroeid in Twente. Op 28 augustus komt hij speciaal naar Arnhem om een groep werkzoekenden mee te nemen in de wereld van LinkedIn. Brown: “Als branding- en LinkedIn expert wil ik alles en iedereen met kennisoverdracht beter maken in wat ze doen en hen helpen hun doelen te halen. Grote bedrijven trainen is leuk, maar mensen met tips en inspiratie helpen aan een hele toffe baan is veel leuker.” 

Locatie en aanmelden

De workshop ‘Jouw personal brand op LinkedIn!’ vindt plaats op woensdag 28 augustus van 10.00 tot 12.30 uur in Het Bruishuis, Akkerwindestraat 1-15. Deelname is gratis, maar aanmelding is een vereiste. Dit kan via https://www.debroekriem.nl/event/jouw-personal-brand-op-linkedin/

Over DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken hierbij actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk. Verder, zij vergroten hun sollicitatievaardigheden en ontmoeten collega-baanzoekers.

Alle activiteiten zijn gratis voor werkzoekenden en gastsprekers en locaties zetten zich vrijwillig in om werkzoekenden op deze manier verder te helpen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden