Een Arnhemse pianiste met een droom

Foto: Ischico Velzel

Ischico Velzel, een 23 jarige pianiste uit Arnhem, is aangenomen door The Royal Conservatoire of Scotland voor een master in klassiek piano. Een financiële bijdrage zou haar daarbij helpen.

Als dank voor uw bijdrage biedt zij leuke tegenprestaties, zoals kaartjes voor het donateursconcert of een pianoles gegeven door haarzelf.

Musikaal actief

Als pianiste is de Arnhemse altijd zeer actief geweest in de stad. Velzel was pianostudente aan ArtEZ tijdens haar bachelor en is opgetreden in o.a. Musis Sacrum en het Posttheater. Verder trad zij op in Muziekgebouw aan ’t IJ, Paleis het Loo en Casa Batlló van Gaudí in Barcelona.

Onlangs is Velzel toegelaten tot een zeer goed aangeschreven conservatorium, the Royal Conservatoire of Scotland in Glasgow.

Crowdfunding

Om een deel van het collegegeld te kunnen dekken is Velzel kort geleden met een crowdfunding begonnen bij platform Voordekunst. Als tegenprestatie houdt zij u op een originele manier op de hoogte van haar studievoortgang. U kunt of een pianoles krijgen wanneer zij terugkomt of u ontvangt van haar vrijkaartjes voor het donateursconcert. Dat concert gaat plaatsvinden in de nazomer van 2020 in Arnhem.

Om te weten te komen wat de mogelijkheden zijn om haar te steunen, zie www.ischico.nl/voordekunst

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen