Donatie voor benefietconcert Music2Cancer

Foto: Events2Cancer

De eerste editie van het grote benefiet concert Music2Cancer in Arnhem heeft een donatie van €10.000,- mogen ontvangen van het Dr. C.J. Vaillant Fonds.

Stichting Events2Cancer organiseert op 26 oktober in Musis het concert in actie voor KWF Kankerbestrijding, een initiatief wat het Fonds graag steunt.

Steun van fonds en artiesten

De organisatie van het benefiet concert heeft bij eerdere evenementen ook donaties mogen ontvangen van het Fonds. Het Dr. C.J. Vaillant Fonds is het goede doelen fonds van de Landelijke Vereniging Crematoriums (LVC). Zij ondersteunt, sinds 1997, een breed pallet aan goede doelen en waardevolle initiatieven. Eventmanager Jeroen Muller legt uit: “Wij krijgen al veel steun, zo ook van onze artiesten als Waylon, Romy Monteiro, Tommie Christiaan en Niels Geusebroek. Maar je blijft kosten houden. Door donaties, zoals deze, kunnen we van het concert echt een spectaculaire show maken met minimale kosten!”

Het bestuur van Events2Cancer is zeer verheugd. “Met deze prachtige donatie wordt een groot deel van de kosten van het concert weggenomen, en elke euro die wij besparen in de kosten betekent een euro meer die naar onderzoek naar kanker gaat,” aldus voorzitter Alexander Kneepkens.

Onderzoek naar Glioblastoom kanker

Deze eerste editie van Music2Cancer, georganiseerd door Stichting Events2Cancer, vindt plaats op zaterdag 26 oktober 2019 in Musis, Arnhem. Tijdens deze avond wordt geld opgehaald voor onderzoek naar behandelingen na de ontdekking van Glioblastoom kanker. Tijdens de spectaculaire show zijn er optredens van o.a. Romy Monteiro, Tommie Christiaan, Niels Geusebroek en Waylon. Kaartjes zijn nu al te koop via www.music2cancer.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden