Feestje voor het hele gezin op kasteel Rosendael op zaterdag 27 en zondag 28 juli

Foto: Gelders Landschap en kastelen

Op zaterdag 27 en zondag 28 juli vindt ‘Festivent’ plaats bij kasteel Rosendael. Twee dagen lang entertainment en activiteiten voor jong en oud met op de achtergrond een imposant kasteel.

Geniet van bijzondere producten, live acts, straattheater, workshops, werelds eten en nog veel meer op een fraai aangekleed landgoed.

Veel te doen en te beleven

Het Festivent staat garant voor een feestje voor het hele gezin. Kijk naar circusacts op een groot pistekleed, maak kennis met kunst van gerecyclede materialen, luister naar een spannend verhaal of blaas mega bellen. Daarnaast zijn er ook ‘guilty pleasures’ waaronder ‘The vinyl booth’, waar vaders en moeders hun kinderen met magische vinylplaatjes kennis laten maken met de muziek uit hun tijd. Of luister en kijk vanaf je picknickkleed naar singer-songwriters. Maak daarna nog een rondje bij de vele marktkramen voor de leukste producten en geniet Bourgondisch bij één van de foodtrucks.

Gratis parkbezoek

De toegangsprijzen voor het Festivent bedragen € 8,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Kinderen kunnen bovendien onbeperkt limonade drinken, wel zo prettig op een warme dag. Ontdek ook het park met de Beleef!plattegrond! Van hutten bouwplek, rennen over de kettingbrug tot een bezoek aan de legendarische Bedriegertjes! Het bezoek aan het park is gratis als je het Festivent bezoekt. Ook het kasteel bezoeken? Dat kan deze dag tegen gereduceerd tarief € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang!

Informatie

Datum en tijd: zaterdag 27 en zondag 28 juli, doorlopend 11.00 – 18.00 uur. Entree, inclusief parkbezoek: volwassenen € 8,50 en kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00.
Bezoek kasteel tegen gereduceerd tarief: € 5,00 voor volwassenen en kinderen. Donateurs Geldersch Landschap & Museumkaarthouders hebben gratis toegang kasteel.
Adres: Kasteel en Park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.

Informatie: [email protected] Reserveren niet nodig.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden