Gratis workshop stemgebruik voor werkzoekenden

Foto: De Broekriem

Op vrijdag 12 juli kunnen deelnemers samen met zangpedagoog Ali Hendriksen ontdekken hoe belangrijk het stemgebruik is voor een sollicitatie in de workshop: Ontdek je stem voor jouw persoonlijke pitch.

Deze workshop voor werkzoekenden wordt door  Ali zelf georganiseerd als eventmanager bij De Broekriem.

Duidelijk hoorbaar spreken

Bij het vinden van een nieuwe baan is een goede persoonlijke Pitch belangrijk! Wat is daarvoor nodig? De stem! Lekker ‘in je stem’ zitten’ is de eerste stap. De deelnemers ontdekken in deze workshop met welk gereedschap er een mooiere, warmere en vooral vrije klank kan ontstaan. Ook het luider spreken hoort tot de ontdekkingsreis in deze training. Wat is de essentie van de Elevator Pitch?  Aan de hand van interactieve oefeningen en veel voorbeelden gaat de groep samen met zangpedagoog en aankomende theatermaker/regisseur Ali Hendriksen aan het werk om vrij te kunnen spreken.

Aanmelden verplicht

De workshop ‘Ontdek je stem voor jouw persoonlijke Pitch’ vindt plaats op vrijdagochtend 12 juli van 10.00- 12.00u. Inloop is vanaf 9.30u, koffie en thee verkrijgbaar à 1,50 p.p. De locatie is Eco Vrede, Industriestraat 11, Arnhem. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht via www.debroekriem.nl.

Over DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden