Jeugdopleiding VV Eldenia voor voetballende meiden

Foto: vv Eldenia

VV Eldenia biedt ruimte aan voetballende meiden in Arnhem en omstreken. Zowel in het topvoetbal als voor de gezelligheid.

Talentontwikkeling is het sleutelwoord bij Eldenia, aldus jeugdsecretaris Chris Stockentree. “Iedereen heeft talent en daarom is er ook voor iedere voetbalster een plek binnen de vereniging. De toekomst zal uitwijzen waar jij uiteindelijk komt te voetballen. Wij vinden het belangrijk dat je goed nadenkt over jouw toekomstplannen. Wil je zo hoog mogelijk voetballen? Dan is het belangrijk dat je geen tijd verloren laat gaan, want elk seizoen is er één.”

Kweekvijver voor de selectie

Eldenia heeft verschillende mogelijkheden om meiden en vrouwen op te leiden. Er is een Vrouwen 1 team, dat volgend seizoen uitkomt in de Topklasse. Vrouwen 2 komt uit in de landelijke eerste klasse en ook voor de jeugd zijn er tal van mogelijkheden. Zoals voetballen in een gemengde competitie, voetballen in competities voor alleen meiden en voetballen in de kweekvijver voor de selectie. Hiermee doelt Eldenia op de MO17 selectie, die uitkomt in de landelijke 4e divisie.

Kennismaken

Wil jij meetrainen en dus kennismaken met dé regionale jeugdopleiding voor meiden in Arnhem? Meld je dan aan en geef hierbij aan wat jouw wensen zijn. Dit kan via https://www.eldenia.nl/aanmeldformulier/ of voor breedtesport jeugd/senioren(Chris Stockentree via [email protected]), voor Topsport Meiden Jeugd (HJO Gerrit Goossens [email protected]), voor de selectie vrouwen (Hoofdtrainer John Kaersenhout [email protected]). De club neemt binnen 24 uur contact met je op.

De traningslocatie van VV Eldenia is gevestigd aan de Westerveldsestraat 26, 6842 BV Arnhem.  Zie ook VV Eldenia.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden