Huisdier van de week: Ontmoet Nina

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

ARNHEM/VELP – Nina van 7 maanden is een vrolijke jonge hond, ze is dol op rennen en moet haar energie kwijt kunnen. Nina heeft opvoeding en sturing nodig, een cursus is zeker aan te raden.

Ze is opzoek naar een actieve en ervaren baas die er met haar op uit trekt en deze baas moet overweg kunnen met haar hoge energielevel. Nina is een leergierige hond die alles snel op pakt, een rustig huishouden in een rustige omgeving stelt ze op prijs.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Nina niet bij kleine kinderen, omdat ze onstuimig is. Vanwege haar jachtinstinct plaatsen zij haar ook niet bij kleine andere dieren. Nina verblijft op dit moment in een gastgezin.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Nina.

Diernummer: 27549

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/nina/.

Heeft u interesse? Geeft u Nina een tweede kans?

Dierentehuis Arnhem en omstreken verzoekt u vriendelijk om telefonisch contact op te nemen of om langs te komen tijdens haar openingstijden van maandag t/m zaterdag tussen 13.00 en 16.30 uur. Het telefoonnummer is 026-3619861. De medewerkers informeren u graag, contact kan ook door te mailen naar [email protected].

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dierentehuis Arnhem e.o.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden