Nieuw asfalt Huissensestraat en Keizerstraat

Foto: Firma Roelofs

Er komt een nieuwe laag asfalt op een deel van de Keizerstraat. Om de wijk ’t Duifje bereikbaar te houden, worden de werkzaamheden van 6 mei tot en met 24 mei in zeven fases uitgevoerd.

Sommige werkzaamheden vinden overdag en ’s nachts plaats. Een aantal alleen ’s nachts. Welke straten in welke periode afgesloten zijn voor alle verkeer, is per fase verschillend. Dit wordt ter plekke met borden aangegeven.

Voor fietsers en voetgangers blijven het huidige fietspad en de stoep normaal toegankelijk. Omwonenden zijn per brief op de hoogte gesteld.

Busdiensten

Overdag rijden de bussen volgens de normale dienstregeling. Op bepaalde tijden rijden er in de avond pendelbusjes. Voor informatie over de bussen, zie www.breng.nl

Groot onderhoud asfaltwegen

De asfaltering is onderdeel van een groter onderhoudsproject van de gemeente Arnhem. Binnen dit project wordt de aankomende twee jaar onderhoud uitgevoerd door de firma Roelofs aan verschillende Arnhemse (asfalt)wegen. Het gaat om onderhoud aan wegen of fietspaden in het centrum, op de centrumring en in het buitengebied.

Informatie

U leest meer op www.roelofsgroep.nl/gow.

De Roelofs-app. Deze app voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Met deze app ontvangt u het laatste nieuws over de werkzaamheden.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden