Workshop ‘Ontdek jouw talent(en)’ voor werkzoekenden

Foto: DeBroekriem

Op woensdag 8 mei verzorgt Carla Tijhuis een inspirerende workshop over talenten en talentontwikkeling. Tijhuis is dagvoorzitter en zelfstandig trainer in talentontwikkeling en presentatievaardigheden.

Ze is gecertificeerd TMA (Talent Motivatie Analyse) professional en coach. Zij is tevens Eventmanager voor DeBroekriem.

Talenten herkennen

Het kennen van talenten kan van grote waarde zijn voor het vinden van een passende baan. Meestal is het voor jezelf lastig om je talenten te herkennen. Vaak zijn het dingen die voor jezelf zo vanzelfsprekend zijn dat je ze niet als zodanig herkent.

Sterke kanten en valkuilen

Tijdens de workshop gaan de deelnemers samen aan de slag om hun talenten zichtbaar te maken. Vervolgens kun ze daarmee duidelijker keuzes maken in hun sollicitaties en benoemen wat voor hun belangrijk is. Waarom spreekt de ene baan aan en de andere niet? Welke elementen zijn voor jou belangrijk in een baan? Vanuit een talent is het mogelijk naar de sterke kanten en de valkuilen te kijken. Handig in een sollicitatiegesprek als die vraag over sterke en zwakke punten komt.

Locatie en aanmelden

De workshop ā€œOntdek jouw talent(en)! Vindt plaats op 8 mei van 10 uur tot half 1 bij de Molenpaats in Sonsbeek, Arnhem. Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht en kan via https://www.debroekriem.nl/event/ontdek-jouw-talenten/

Wat is DeBroekriem

DeBroekriem is een landelijk activiteitenplatform voor en door werkzoekenden. In-between-jobbers organiseren inspirerende meet-ups en workshops voor werkzoekenden. Deelnemers werken actief aan het onderhouden en uitbreiden van hun netwerk en ontmoeten collega-baanzoekers.

Meer informatie over de workshops in Arnhem of interesse in eventmanagement bij DeBroekriem, neem dan contact op met Carla Tijhuis via 06-51706474 of [email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden