UPS kiest Arnhemse Marlon Molenaar als ‘Secretaresse van het jaar’

Foto: UPS

Marlon Molenaar uit Arnhem ontving op 18 april de titel ‘Secretaresse van het Jaar’ van UPS. Deze erkenning volgt na nominatie door UPS-chauffeurs.

 “Een UPS-chauffeur bezoekt gemiddeld ongeveer honderd adressen per dag. Met deze onderscheiding bedanken we alle secretaresses die onze chauffeurs elke dag helpen wanneer ze pakketten komen afleveren of ophalen,” zegt Massimo Perrotti, marketingmanager UPS Benelux. “We waarderen deze secretaresses enorm. Met deze jaarlijkse prijs willen UPS en onze chauffeurs hun professionaliteit, toewijding en harde werken extra onder de aandacht brengen.”

Klantcontact

UPS vroeg elk van zijn chauffeurs door heel Nederland een favoriete secretaresse te nomineren waarmee zij dagelijks contact hebben. “Met deze onderscheiding willen we de secretaresses bedanken voor de uitstekende service die ze leveren en hun voortreffelijke klantcontact,” aldus Perrotti.

Topsecretaresse

UPS-chauffeur Sebastiaan Chaigneau legt uit waarom hij Marlon Molenaar heeft genomineerd: “Het is altijd een plezier om een ​​pakket af te leveren of op te halen bij haar bedrijf Humanoid. Marlon verwelkomt me met een glimlach, staat altijd klaar om te helpen en heeft alle pakketten en documenten perfect georganiseerd voor het ophalen. Ze is een topsecretaresse en ik ben blij dat ik via deze onderscheiding mijn waardering voor haar kan tonen.”

Pakketten over de hele wereld

Marlon Molenaar is vanochtend blij verrast met de prijs: “Ik had eigenlijk een vrije dag, maar collega’s vroegen of ik voor een afspraak nog op kantoor wilde komen. Ik waardeer deze prijs enorm en werk al jaren fijn samen met UPS.” Twan van de Laar, global sales director Humanoid voegt hieraan toe: “Wij zijn een kledingbedrijf en versturen veel pakketten over de hele wereld. Wij onderstrepen Marlon’s toewijding aan goede dienstverlening, van het versturen van pakketten naar de VS en binnen Europa tot aan Korea en Japan.”

Over UPS

UPS (NYSE: UPS) is een wereldleider in logistiek met een uitgebreid aanbod aan oplossingen voor pakket- en vrachtvervoer en vlotter internationaal handelsverkeer. Het hoofdkantoor van UPS is gevestigd in Atlanta, Verenigde Staten; de onderneming is actief in ruim 220 landen en regio’s in de hele wereld. UPS werd door Newsweek bekroond als America’s Best Customer Service voor expeditie- en leveringsdiensten.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden