Lente editie Momarket in modekwartier Klarendal

Foto: facebookpagina Momarket

Op zaterdag 20 april vindt midden in het trendy Modekwartier van Klarendal de modemarkt Momarket plaats. Terug van weggeweest, bomvol bijzondere mode – betaalbare kunst – design – vintage – sieraden – lekker eten en nog veel meer!

Deze creatieve hotspot bevindt zich tussen de gevestigde orde bestaande uit allerlei kekke winkels, ateliers, studio’s, galerieën, knusse barren en restaurants.

Lentecollecties en rondleiding

Het hele modekwartier bruist die dag van de lentekriebels. Want alle ondernemers zetten speciaal voor jou hun deuren open om de tintelfrisse lentecollecties aan je te presenteren. En naast al dit leuks brengt Zefanja Hoogers je tijdens een rondleiding door de wijk zo’n 200 jaar terug in de tijd.

Zusje van de Sonsbeekmarkt

De Momarket is een onderdeel van het zusje van de Sonsbeekmarkt en wordt georganiseerd om en rond het Elly Lamakersplantsoen.
Daar presenteert café CASPAR, naast grote koppen koffie, ook de lancering van het exclusieve Waldos Bier.

 

Routebeschrijving:

Kom vooral met het openbaar Vervoer. Parkeerruimte is beperkt rond de Momarket. De Momarket is op loopafstand van station Velperpoort.
Neem stadsbus 1- 3 vanaf het Centraal Station richting station Velperpoort. De Sprinter of stoptrein sluiten ook mooi aan. Naast station Arnhem Velperpoort is tevens een parkeergarage gevestigd.

Meer informatie op https://www.facebook.com/Momarket/

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden