Directeur Burgers’ Zoo kandidaat Provinciale Staten

Foto: Burgers' Zoo

Directeur Bertine van Hooff-Nusselder van Koninklijke Burgers’ Zoo stelt zich namens het CDA kandidaat voor de Provinciale Staten van Gelderland.

De directeur van Koninklijke Burgers’ Zoo stelt zich namens het CDA kandidaat voor Provinciale Staten van Gelderland. Bertine van Hooff-Nusselder staat op plaats 5 van de kandidatenlijst van het CDA voor de verkiezingen  van Provinciale Staten op 20 maart. “Ik wil me de komende jaren inzetten voor een nog mooier en beter Gelderland. Dat willen we doorgeven aan onze kinderen. Met respect voor de inwoners, geschiedenis, cultuur en monumenten.”

Ruime ervaring

Bertine van Hooff-Nusselder is sinds 2003 lid van het CDA en vanaf 2013 lid van de CDA-businessclub. Naast haar werk als directeur van één van de grootste dierenparken van Nederland zet zij zich sinds 2014 in als toezichthouder in het maatschappelijke en culturele domein, onder andere bij Moviera (aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling in de provincie Utrecht en Gelderland) en bij Introdans. Daarnaast zit ze in het bestuur van Natuurcentrum Arnhem. Als directeur van Burgers’ Zoo zet zij zich samen met haar man actief in voor natuurbehoudsprojecten over de hele wereld (onder andere in Belize en via Stichting Future For Nature, Stichting Lucie Burgers en The Globe Guards).

Ruimte voor ondernemers

Mocht Van Hooff op 20 maart gekozen worden als lid van de Provinciale Staten namens het CDA Gelderland, dan wil zij zich inzetten voor een veilig, leefbaar en duurzaam Gelderland. “Een Gelderland waarin ruimte voor ondernemers is om te ondernemen. Gelderland is een prachtige provincie. Mensen wonen, werken en recreëren hier graag, maar dat moet ook voor de toekomst zo blijven. Vanuit mijn rol als ondernemer wil ik mij extra inzetten voor de ondernemer in Gelderland. Het is belangrijk om open te staan voor innovatieve en duurzame ideeën van ondernemers”, aldus Van Hooff-Nusselder.

Burgers’ Zoo

Bertine van Hooff-Nusselder is 47 jaar, getrouwd met Alex van Hooff en moeder van drie kinderen: Margot (16), Ilse (15) en Reinier (13). Sinds 1998 werkt Van Hooff-Nusselder voor Burgers’ Zoo, dat zich sinds 2013 ter ere van het 100-jarige jubileum Koninklijk mag noemen. Haar hoofdfunctie is directeur van het dierenpark. “Samen met mijn man en meer dan 300 bevlogen en gepassioneerde medewerkers mogen wij dit bedrijf runnen”.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden