Initiatief voor nieuw bewonersplatform binnenstad

Foto: Arnhem Nieuws

Zaterdag 11 april aanstaande organiseert de initiatiefgroep Arnhem 6811 een bijeenkomst voor alle binnenstadbewoners om te komen tot de oprichting van een nieuw platform voor bewoners. Alle bewoners van de binnenstad zijn hiervoor uitgenodigd.

Een groepje buren heeft het initiatief genomen om een nieuw platform te vormen voor de Arnhemse binnenstadbewoners. Zij hebben zich georganiseerd in ‘Arnhem 6811’, en organiseren op zaterdag 11 april een ontmoetingsdag in ‘In de Weerd’.

Het eerste doel is om met elkaar kennis te maken om vervolgens te bespreken op welke wijze men er samen voor kan zorgen dat wonen in de binnenstad nóg aantrekkelijker wordt. Enkele thema’s zijn daarbij wonen, veiligheid, groen, duurzaamheid, zorg en het gemeentelijk beleid. Daarnaast moet het platform aanspreekpunt worden voor de gemeente.

De bijeenkomst start zaterdag 11 april om 13:00 uur (inloop 12:30 uur) en eindigt om 15:30 uur. Enkele initiatiefnemers vertellen wat zij op dit moment al doen voor de binnenstad en ook wethouder Hans Giesing is aanwezig. Locatie: In de Weerd, Weerdjesstraat 168.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden