Arnhems Compliment voor TH&P/Editoo en Zijm

Foto: Arnhems Compliment

ARNHEM – TH&P/Editoo en Zijm hebben woensdag tijdens de Ondernemersavond van de gemeente Arnhem het Arnhems Compliment in ontvangst genomen.

Deze prijs, een initiatief van de Arnhemse Uitdaging, wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven die zich hebben onderscheiden in hun maatschappelijk betrokken ondernemerschap.

TH&P en Editoo zijn al enkele jaren actief betrokken bij de Arnhemse Uitdaging door inzet van menskracht in de matchgroep  waarbij het Arnhemse bedrijfsleven gestimuleerd wordt om maatschappelijk betrokken ondernemen in de praktijk te brengen. Daarnaast realiseren TH&P en Editoo zelf ook vele projecten, zoals folders voor MVT, collectebussen en vrijwilligerscadeautjes voor de Zonnebloem, het ontwerpen van een informatiebord voor de Spil, portofoons voor kinderwerk Presikhaaf en professionele bedrijfskleding voor Enjoy.

Zijm levert als maatschappelijk betrokken onderneming al jaren een bijdrage aan het verbeteren van de leef kwaliteit van mensen in Arnhem, via de Arnhemse Uitdaging en daarbuiten. Ook in 2014 heeft Zijm weer verschillende projecten opgepakt, zoals het verzorgen van een zeildag voor vaders van meervoudig gehandicapte kinderen en het doneren van computers aan meerdere maatschappelijke initiatieven.

Gerke de Vries van TH&P en Editoo en Paul Zijm van Zijm ontvingen voor hun inzet een  vaas van de Arnhemse ontwerper Sander Luske die ontwikkeld is met ambacht medewerkers van zorgorganisatie Siza.

Fotobijschrift: De twee winnaars van het Arnhems Compliment Gerke de Vries van TH&P en Editoo (links) en Paul Zijm van Zijm BV (rechts), samen met Mariska Perrier van de Arnhemse Uitdaging.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen