Terug naar toen! Herdenkingsexcursie Slag om Arnhem

Foto:

Dit jaar is het 70e herdenkingsjaar van de Slag om Arnhem. Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op zondag 10 augustus een wandeling door Oosterbeek-Laag, waarbij in woord en beeld aandacht wordt besteed aan de Slag om Arnhem.

Tijdens de wandeling wordt verteld wat is er in september 1944 op en rond de terreinen van Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) is gebeurd en hoe het er daarvoor uit zag. Door een gezamenlijke inspanning van de gemeente Renkum, de Stichting Heemkunde Renkum en GLK kan men hier op een unieke manier kennis van nemen.
 
Vanwege het 70e herdenkingsjaar organiseert Geldersch Landschap & Kasteelen wandelingen in de omgeving. Kijk voor meer informatie en achtergronden op: Bijzondere wandelingen in Oosterbeek en Doorwerth
Informatie
Start zondag 10 augustus: 14.00 uur op de parkeerplaats van Concertzaal Oosterbeek, Rozensteeg 3, 6862 DH Oosterbeek (Weverstraat hoek Benedendorpsweg). Duur: 2,5 à 3 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen.
Op de foto: Deel van schuilkelder uit WOII op Landgoed Oorsprong (foto: Rob Schouten)
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden