Duizenden eendjes racen over de Rijn voor behoud Eusebius

Foto:

Zondag 7 september zal er een bijzondere race plaatsvinden over de Rijn bij Arnhem. Duizenden badeendjes gaan de race met elkaar aan. Inzet: behoud van de Eusebius. Voor 10 euro kan een eendje geadopteerd worden en de eerste eendjes die de finish bereiken winnen prachtige prijzen voor hun adoptieouder. De verkoop is inmiddels gestart.

Bij een Duckrace zwemmen een grote hoeveelheid rubberen badeendjes voor hun adoptieouders een race over een waterweg – in dit geval in de Rijn langs de kade. Het eendje dat als eerste over de finishlijn komt wint voor zijn of haar adoptieouder een hele mooie prijs: de gloednieuwe Citroën C1 (eendje!) die in het najaar van 2014 op de Nederlandse markt geïntroduceerd wordt. 
 
Een vrolijk event met een hart, voor jong en oud
De Duckrace wordt een vrolijk evenement voor jong en oud. Omdat er geracet wordt op een dag met een grote kans op mooi weer en er die middag op de Rijnkade van alles te beleven is (Kademarkt), staat de Eusebius Duckrace garant voor een zomers en vrolijk spektakel, voor jong en oud. Dankzij het goede doel – het behoud van de Eusebius voor Arnhem –  én de grote kans om een echt leuke prijs te winnen wordt de Eusebius Duck Race geheid een nieuw jaarlijks publieksspektakel voor Arnhem!
 
Verkoop loten eendjes
De verkoop van de loten voor de badeendjes is op 21 juni jl. gestart. Voor 10 euro per stuk worden ze verkocht. De eendjes die 7 september de race zwemmen hebben elk een uniek nummer dat correspondeert met het lotnummer. Voor meer informatie over de Eusebius Duckrace, de prijzen en de verkooppunten:
http://eusebius.nl/eusebius-duckrace-7-september-2014/
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
923477-b-poster 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen