Koeien aan de wandel in Arnhem

ARNHEM – ‘Niet voor het eerst’, is de reactie van twitterende bewoners van de Arnhemse Transvaalbuurt op de koeien die maandagavond door de wijk paraderen. Ontsnapt uit het naastgelegen Sonsbeekpark. De rondstruinende grazers leiden vooral tot hilariteit in de sociale media. De beesten zijn gevangen en worden naar de…

ARNHEM – ‘Niet voor het eerst’, is de reactie van twitterende bewoners van de Arnhemse Transvaalbuurt op de koeien die maandagavond door de wijk paraderen. Ontsnapt uit het naastgelegen Sonsbeekpark.

5466e208-66f9-4674-8958-09e5e0132d02_201

De rondstruinende grazers leiden vooral tot hilariteit in de sociale media. De beesten zijn gevangen en worden naar de stadsboerderij in Presikhaaf gebracht.

Achtste keer

Volgens een woordvoerder van het Bezoekerscentrum is het ongeveer de achtste keer dat er dit jaar koeien zijn ontsnapt. Probleem is dat er alleen een hek staat, waar de koeien overheen kunnen springen. Bezoekers willen geen prikkeldraad, want ze willen door de weilanden kunnen lopen. Na de winter wordt er schrikdraad om het weiland gespannen.

(Bron: www.omroepgelderland.nl)

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden