21 putdeksels gestolen in A’dam

In Amsterdam-Noord zijn vannacht of vanochtend 21 putdeksels gestolen. Waternet zegt dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, doordat mensen erin kunnen vallen en auto’s in het gat kunnen rijden.De politie heeft inmiddels alle plekken afgezet en Waternet is bezig de deksels te vervangen. Waternet verwacht vanavond alle verdwenen putdeksels te…

In Amsterdam-Noord zijn vannacht of vanochtend 21 putdeksels gestolen. Waternet zegt dat er gevaarlijke situaties kunnen ontstaan, doordat mensen erin kunnen vallen en auto’s in het gat kunnen rijden.

De politie heeft inmiddels alle plekken afgezet en Waternet is bezig de deksels te vervangen. Waternet verwacht vanavond alle verdwenen putdeksels te hebben vervangen.

Waarom de putdeksels gestolen zijn is Waternet een raadsel. “Ze leveren niet veel op, hooguit een paar tientjes”, zegt een woordvoerder. Er worden wel vaker putdeksels gestolen, maar niet vaak zoveel in zo’n korte tijd. Oktober vorig jaar verdwenen in een nacht 120 putdeksels in Velp en Arnhem.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden