Hou vrijdagavond 15 november van 20.00-22.00 vrij voor Lezen & Laven en muziek van Sophie Veline

Het is duidelijk dat verhalen in de mode zijn. Zelfs de Nobelprijs voor literatuur ging dit jaar naar een verhalenschrijfster. Ook daarom heeft uitgeverij Nieuwe Druk een heerlijke, literaire verhalenbundel uitgegeven, Lezen en Laven. De verhalen zijn geselecteerd door de Arnhemmers Ton van Eck en Femmy Fijten! Die daarmee hun…

Het is duidelijk dat verhalen in de mode zijn. Zelfs de Nobelprijs voor literatuur ging dit jaar naar een verhalenschrijfster. Ook daarom heeft uitgeverij Nieuwe Druk een heerlijke, literaire verhalenbundel uitgegeven, Lezen en Laven. De verhalen zijn geselecteerd door de Arnhemmers Ton van Eck en Femmy Fijten! Die daarmee hun stempel drukken op de bundel. Zelf hebben ze ook een verhaal bijgedragen.

Humor, passie, verbazing en een grenzeloos verlangen om de wereld om ons heen tegen beter in te willen begrijpen vormen de ingrediƫnten voor deze bundel. Kortom: datgene wat lezen en laven met ons doet en in ons opwekt, staat er op de achterkant van het boek geschreven. En dat is zo, het zijn negen fantastische verhalen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden