Vraag het…..Alexander Pechtold!

In de eerste “vraag het” interviewen wij Alexander Pechtold. Alexander Pechtold is op dit moment fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. Daarnaast is hij op dit moment stevig in de media geweest door de onderhandelingen met het kabinet over de begroting. D66 heeft maandag avond een onderwijsdebat georganiseerd in…

In de eerste “vraag het” interviewen wij Alexander Pechtold. Alexander Pechtold is op dit moment fractievoorzitter van D66 in de Tweede Kamer. Daarnaast is hij op dit moment stevig in de media geweest door de onderhandelingen met het kabinet over de begroting. D66 heeft maandag avond een onderwijsdebat georganiseerd in het Rozet. Deze kans laten wij niet liggen en stellen een flink aantal vragen.

Alleen het bijzondere is dat niet wij maar juist jij de vragen mag stellen. Wat wilde je altijd al weten van Pechtold? Wil je weten hoe de onderhandelingen gaan? Waarom D66 zo fan is van Europa? Of misschien wel hoe Wilders in het echt is? Kortom je mag alles vragen! Wel moet je rekening houden dat Alexander Pechtold niet overal antwoord op heeft. Zo vermoeden wij dat hij geen tot weinig kennis heeft over specifieke Arnhemse zaken. Mocht je lokale vragen hebben, waarop Pechtold geen antwoord heeft zullen wij deze aan de fractie van D66 Arnhem vragen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden