Huisdier van de week: Ontmoet kater Butler

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Butler is een kater geboren op 21-07-2018. Hij heeft veel tijd nodig om te wennen en om vertrouwen op te bouwen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt iemand die de tijd en ruimte heeft om Butler rustig te laten ontdooien.

Butler

Hij kan heel hard blazen en doet dat ook naar alles. Toch vindt hij het uiteindelijk wel fijn om geaaid te worden. Met eten is hij goed te paaien. Butler moet naar buiten kunnen en wordt geplaatst in een rustig huishouden zonder kinderen of andere huisdieren.

Het Dierentehuis

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot huisdier van de week. Deze week is dat Butler. Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/butler/.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen