Huisdier van de week: Ontmoet kat Frenkie

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Frenkie, geboren 14-07-2017 is een wat voorzichtige kat, die soms schrikt van zijn eigen enthousiasme. Als je hem rustig benadert, geeft hij hard kopjes en wordt hij graag geaaid, vooral bij zijn kop.

Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Frenkie niet bij kinderen en niet bij honden. Ervaring met katten is een vereiste. Hij zal wel een dag alleen kunnen zijn. Frenkie moet op den duur naar buiten kunnen.

Frenkie

Frenkie vindt het allemaal wel erg spannend, schrikt snel van onverwachte dingen en moet altijd eerst even wennen. Hij kan dan soms een beetje blazen. Als hij wat vertrouwen heeft opgebouwd, zal hij een flinke knuffelpartij waarschijnlijk wel waarderen.
Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat kat Frenkie. Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/frenkie/.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen