Huisdier van de week: Ontmoet poes Ina

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Ina is een rustig poesje en nog een beetje verlegen, maar ziet wel aan haar zusjes dat contact met de mensen kennelijk toch wel fijn is. Ze wil graag contact maken en snuffelt aan je handen, maar vindt dat dan vaak nog net iets te spannend, maar iedere dag lijkt ze zich meer op haar gemak te gaan voelen.

Ina heeft nog wel wat tijd nodig om aan mensen te wennen, maar verzorgers van het Dierentehuis geloven dat ze zich zal ontwikkelen tot een lieve gezellige poes.

Honden vindt ze niets

Verder gaat ze graag op avontuur en de wereld verkennen en dat doet ze dan graag buiten. De andere katten in huis vindt ze wel spannend, maar ze heeft goed in de gaten dat zij haar niet zo spannend vinden. Ze gaat ze uit de weg, maar als dat niet lukt, laat ze zich niet zomaar op de kop zitten.
Voor nu zullen (kleine) kinderen nog te onvoorspelbaar of te enthousiast zijn voor haar, maar waarschijnlijk zal dat mettertijd wel goed gaan. Honden vindt ze niets. Ina vindt het leuk om met haar zusjes en broertje te spelen, maar kan zich ook goed zelf vermaken. Snoepjes of iets te eten is zo goed als onweerstaanbaar voor haar.

Dierentehuis

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat poes Ina. Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/ina/.

Heb je interesse?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen