Huisdier van de week: kater Rambo

Rambo vindt alles nog erg spannend. Hij zal in zijn nieuwe huisje dan ook de tijd en rust moeten krijgen om op eigen tempo te wennen en los te komen.

Met wat lekkers is hij wel te paaien.

Rustig huishouden

Geaaid worden laat Rambo toe, maar hij vindt dit nog heel spannend. Hij zal in zijn nieuwe thuis naar buiten moeten kunnen. Dierentehuis Arnhem en omstreken plaatst Rambo niet bij kinderen of andere huisdieren. Zij zoeken een poezenbaasje met veel geduld, met een rustig huishouden in een groene omgeving.

Geef je Rambo een tweede kans?

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de Week. Deze week is dat Rambo. Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/rambo/.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.
Je kunt ook gewoon contact opnemen met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden