Huisdier van de week: kater Gijs

Foto: Dierentehuis-Arnhem-en-omstreken

Gijs is een sociale kat. Hij houdt heel erg van aandacht. Gijs is ook wat eigenzinnig. Alleen heeft hij niet goed geleerd wat grenzen zijn.

Soms geeft hij een tik als je hem aait, maar hij geeft dit wel van tevoren aan. Ook is Gijs een echte jager. Daarom is het belangrijk dat hij ook lekker vrij naar buiten kan. Binnen moet hij uitgedaagd worden. Dit kan door veel (denk)spelletjes met hem doen of door zijn voer te verstoppen. Gijs kan eventueel bij een stabiele andere kat geplaatst worden waar hij nog veel van kan leren.

Tweede kans

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan 32 te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één of meerdere van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Gijs.
Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/gijs/

Interesse? Steun?

Heb je interesse? Geef je Gijs een tweede kans? Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem en omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem en omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden