Huisdier van de week: Boris

Boris
Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

Hond Boris is ie een erg een sociaal dier. In eerst instantie is hij een beetje afwachtend. En aan de lijn lopen vindt hij lastig.

Boris kent de basiscommando’s, maar aan de lijn lopen is lastig voor hem. Hij kan dan wel eens trekken.

Afwachtend, sociaal, enthousiast

Boris is wat afwachtend in het begin. Maar eenmaal aan je gewend is hij erg sociaal en enthousiast. Boris kent de basiscommando’s, maar aan de lijn lopen vindt hij lastig, hij kan dan wel eens trekken. Eventueel een cursus volgen is dus wel aan te raden.

Omdat Dierentehuis Arnhem en omstreken niet alles weet van Boris plaatsen zij hem niet in een gezin met kleine kinderen.

Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp, is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans.
De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot Huisdier van de week. Deze week is dat Boris.

Meer informatie

Heb je interesse? Geef je Boris een tweede kans? Voor meer informatie: kijk hier.
Je kunt ook contact opnemen met Dierentehuis Arnhem & omstreken door te bellen met 026 – 36 19 861 of te mailen naar [email protected]. Je kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wil je meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wil je hen graag steunen, kijk dan op hun site.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden