Experimenteer met water én kleur in het Waterlab in de voorjaarsvakantie

Foto: Nederlands Watermuseum

Het duurt nog even voordat de lente begint, daarom gaan we lekker aan de slag met kleur om de boel wat op te vrolijken. Natuurlijk kan water niet ontbreken.

In de voorjaarsvakantie is het Waterlab bij het Nederlands Watermuseum iedere dag geopend en kan je aan de slag met kleurrijke proefjes. Je ontdekt de mooiste resultaten met water en kleur, daar wordt iedereen vrolijk van. En kan je geen genoeg krijgen van die gezellige kleurtjes? Dat komt dan goed uit: je krijgt een instructieblad mee naar huis, zodat je daar ook een kleurrijk proefje kan doen.

Meer weten over water?

In het Nederlands Watermuseum ontdek je alles over zoet water. Van de rivieren tot aan het riool, van waterdamp tot ijs. Je moet wel zelf aan de slag; druk op de knoppen, regel de waterstroom en trek aan de hendels. We zijn namelijk een echt doe-museum. Zien we je ook?
Het Nederlands Watermuseum is in de voorjaarsvakantie iedere dag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Proefjes in het Waterlab kosten €1,50 per kind met een geldig entreeticket. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar kunnen meedoen aan deze activiteit, dagelijks tussen 10.15 uur en 16.00 uur.

Meer informatie

Meer informatie over het museum, tickets en een uitgebreide routebeschrijving is te vinden op www.watermuseum.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen