The Future of Us 2023 – changing our ways: 6 oktober

Foto: The Future of Us 2023

Op 6 oktober gingen ze luisteren naar inspirerende sprekers en discussiëren ze over de eindigheid van grondstoffen binnen de energietransitie. Tijdens The Future of Us werden de Jan Terlouw Innovatieprijs en Ambitieprijs uitgereikt.

De winnaars worden gekozen door een deskundige jury onder leiding van Harry Webers. In deze video stellen de juryleden zich voor en vertellen zijn wat hun motivatie is om deel uit te maken van de jury.

Initiatiefnemers Kiemt en IPKW

The Future of Us wordt georganiseerd door Kiemt en IPKW. In deze video vertellen de directeuren Franske van Duuren van Kiemt en Kevin Rijke van IPKW wat je allemaal kunt verwachten tijdens The Future of Us en waarom je dit festival echt niet mocht missen.

Praktische informatie

Het festivalterrein was geopend vanaf 13.30 uur. Om 14.25 uur begon het programma. Het inhoudelijke programma liep tot 18.00 uur, waarna ze deze editie van The Future of Us feestelijk hebben afgesloten. Er kon dan nog tot 19.00 uur genetwerkt worden onder het genot van een borrel. Om 19.30 uur sluiten/sloten de poorten. Voor meer informatie: [email protected].

Koffie in eetbare kopjes van EdiblesThe future of Us 2023

Tijdens The Future of Us wordt de koffie geserveerd in eetbare kopjes van Edibles. Volgens Edibles zijn de kopjes ‘de duurzame, smaakvolle oplossing voor het wegwerpservies’. De kopjes zijn honderd procent GMO-vrij (= genetisch gemodificeerd materiaal) zonder kunstmatige kleurstoffen, zoetstoffen of conserveermiddelen en honderd procent veganistisch.
Edibles is een start-up en wordt gerund door (internationale) studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Koffieliefhebbers met een visie en wens om de wereld te beteren en een stapje duurzamer te maken.
Meer informatie vind je hier. Heb jij de Edibles koffiebekers geproefd tijdens The Future of Us?

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen