Terugkijken, maar vooruit lopen

Foto: Annemieke Weerspiegelcoaching

We zijn aan het eind gekomen van weer een bewogen jaar. Een jaar waarin eenieder van ons is uitgedaagd om te VOELEN.

Partnercontent

Vaak leven we ons leven voor een deel onbewust. We doen wat we altijd doen en wanen ons ‘veilig’ in onze vaste overtuigingen, gewoontes, en patronen. Deze tijd waarin Corona ons dagelijks bezig houdt en triggert, dwingt ons om in te checken bij onszelf en te voelen.

  • Wat voelt goed voor mij?
  • Wat doet deze situatie met mij?
  • Welke delen in mezelf kom ik tegen (bijvoorbeeld angst, weerstand, boosheid, verslagenheid, eenzaamheid)? En hoe verhoud ik me hiermee?

En lukt het me om ondanks verschillen in meningen en overtuigingen, respect te houden voor mezelf, elkaar en onze authenticiteit?

Ik wens eenieder een nieuwjaar toe vol liefde, begrip, respect, mededogen, verdraagzaamheid, geduld en vertrouwen. Zowel in jezelf, elkaar als in het leven!

TerugkijkenMocht je een luisterend oor, een steuntje, een reflecterend gesprek, of een spiegel nodig hebben, je bent van harte welkom in mijn praktijk: www.weerspiegelcoaching.nl. Ik zal met open hart en in volledige aanwezigheid er voor je zijn, zodat ook jij volledig aanwezig mag zijn met alles wat er in je leeft.

Het leven is een wonderlijke reis waarin ik het volste vertrouwen heb dat we allemaal weer veilig thuis zullen komen.

Een liefdevolle groet,

Annemieke Stahlberg

www.weerspiegelcoaching.nl

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen