Kwaliteitskeurmerk glansrijk behaald door Attent Zorg en Behandeling

Foto:

Ouderenzorgorganisatie Attent Zorg en Behandeling heeft 23 april 2021 het HKZ-keurmerk gekregen voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn.

Attent Zorg en Behandeling heeft elf locaties, in Elst, Arnhem, Velp, Rheden, Dieren en Doesburg. Het keurmerk maakt zichtbaar dat Attent voldoet aan kwaliteitseisen die vanuit de sector zelf, door klanten en de overheid worden gesteld. ‘Wij zien een organisatie waarin mensen zich verenigen en zich met passie inzetten voor persoonsgerichte zorg en plezierig werk’, aldus de auditoren Heleen Bolger en Ria van Haren van DNV.

Erkenning voor medewerkers

‘Attent werkt voortdurend en systematisch aan verbetering onze zorg- en dienstverlening waarbij de cliënt altijd centraal staat.’, vertelt bestuurder Wiko Vlasblom. ‘Wij zijn trots dat we het certificaat dit jaar met glans hebben weten te behalen. Een mooie beloning en erkenning voor al onze mensen die dag in dag uit bezig zijn met de cliënten en hun naasten. We leren steeds beter om vanuit de ogen van de cliënt te kijken, zodat we kwaliteit van leven in iedere unieke situatie zo goed mogelijk vorm kunnen geven’.

Persoonsgerichte zorg

De afgelopen week hebben de (kortdurende) zorgafdelingen, de behandeldienst en het medisch team laten zien hoe Attent werkt aan kwaliteit. De auditoren waren lovend over hoe de medewerkers van Attent gefocust werken aan persoonsgerichte zorg. ‘Kwaliteit maken we samen, het is een proces van leren en proberen, kijkend naar de cliënt, de familie en naar de medewerkers.’, aldus Wiko Vlasblom. ‘We bouwen met veel enthousiasme samen aan een organisatie waar iedereen die zich met ons verbonden voelt, zich thuis voelt.’

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden