Restaurant De Ruijf opent haar To Go Hutje op de Posbank voor Make-A-Wish

Foto: De Ruif

Op Nieuwjaarsdag opent ‘T Ruifje, het TO GO hutje van De Ruif, nog een dag zijn deuren. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar Make-A-Wish. Hiermee dragen zij bij aan het vervullen van de allerliefste wensen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte.

Restaurant De Ruif is gelegen op de Posbank, waar je mooie en veel verschillende wandel- en fietsroutes hebt. Bij ‘t Ruifje kun je na de wandeling opwarmen met heerlijke kop koffie, glühwein, warme choco zoete-lekkernij-to-go appelflap-to-go bij onze Foodtrucky.

Positief begin

“We willen het nieuwe jaar positief beginnen en doen graag waar we goed in zijn! Vandaar dat we onze TO GO het eerste weekend van het nieuwe jaar openen. Vreugde deel je en vreugde geef je terug aan wie het nodig heeft. Make-A-Wish geeft kracht en vertrouwen aan kinderen die ernstig ziek zijn en wij helpen hier heel graag aan mee.” Vertellen Corinne & Sam van Restaurant De Ruif. “Het lijkt een mooi weekend te worden, dus heerlijk om zo het nieuwe jaar te starten.” ‘T Ruifje TO GO zal geopend zijn van 12.00 uur tot 16.00 uur op 1 & 2 januari 2022.

Mocht je geen tijd hebben om langs te komen op nieuwjaarsdag maar wil je wel graag een donatie doen, dan kan dat direct via onze donatiepagina https://makeawishnederland.org/actie/1670/de-ruif-to-go of via de QR code.

Over Make-A-Wish Nederland

Als een kind een levensbedreigende ziekte heeft verandert het gezinsleven in één klap totaal. Die impact is moeilijk voor te stellen. Make-A-Wish Nederland wil al deze jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar positieve energie meegeven. Een ervaring die ze sterker maakt. En vertrouwen en kracht geeft voor de toekomst. Dat doen we door samen met meer dan 400 vrijwilligers hun allerliefste wens te laten uitkomen. Want het leven van een kind mag niet gaan over ziekzijn alleen. www.makeawishnederland.org.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen