Huisdieren van de week: de konijnen

Clarabella
Foto:

Joris, Rafiki, Marcel, Lieke, Dolf, Tony, Jan, Jack, Daisy, Clarabella en Rolf: dit zijn de konijnen van Dierentehuis Arnhem en omstreken die allemaal nog een nieuw huisje zoeken.

Ze zoeken allemaal een soortgenootje, van het andere geslacht, om mee te gaan samenwonen.

Extra informatie

Een mooie tuin waar ze de ruimte hebben om samen rond te rennen en te spelen. Sommigen zullen wel wat tijd nodig hebben om te wennen. In de bijgevoegde link van het LICG extra informatie over het hebben van konijnen en waarom het zo belangrijk is dat ze met zijn tweeën zijn.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.licg.nl/konijnen-en-knaagdieren/konijn/ en: https://www.dierentehuisarnhem.nl/

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat de konijnen van Dierentehuis Arnhem en omstreken.

Heeft u interesse? Geeft u een konijn van Dierentehuis Arnhem en omstreken een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Dossier:
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden