Boekpresentatie van Peter WJ Brouwer, ‘Op alles wat ik ben’ in het Colofon

Foto: Peter W.J. Brouwer. Facebook

Zondagmiddag 4 februari presenteert Peter Brouwer zijn nieuwe roman ‘Op alles wat ik ben’. Hij is dan samen met zijn uitgever te gast bij Boekhandel Het Colofon.

De schrijver zal die middag in gesprek gaan met een aantal gastsprekers, de wijze waarop er zal worden geïnterviewd, blijft een verrassing. Na het ‘officiële’ gedeelte met overhandiging van het eerste boekexemplaar heffen we het glas en kun je een gesigneerd boekexemplaar bemachtigen.

Over het boekHet Colofon

Op alles wat ik ben gaat over de blauwdruk van een jeugd. Over dubbelhartigheid, geloof en idolatrie, activisme en schuivende panelen. Een verhaal ook over waarheid en herinnering. Verrassend actueel, door het spoor naar politieke netwerken.

Peter Brouwer

Peter Brouwer is auteur, theatermaker en vertaler. ‘Op alles wat ik ben’ is zijn derde roman, en door zijn brede thematische aanpak zijn ambitieuze tot nu toe. Het boek bevat bovendien een aantal schitterende tekeningen van beeldend kunstenaar Albert Van Der Weide. Eerder publiceerde Brouwer drie dichtbundels. Zijn werk verscheen in bloemlezingen en tijdschriften, daarnaast is hij regelmatig te horen en te zien in de media. Als performer maakte Brouwer verschillende muziektheaterprogramma’s.

Praktische informatie

  • Op zondag 4 februari van 14.30-15.30 uur presenteert Peter Brouwer zijn nieuwe roman ‘Op alles wat ik ben’ in het Boekhandel Het Colofon, Bakkerstraat, 566811 EJ Arnhem.
  • Vrij entree
  • Graag reserveren.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen