Grootkoor Gelderland start nieuw kerstproject met repetities op 22 september

Foto: Grootkoor en Tenor Florian

Op vrijdag 22 september start Grootkoor Gelderland een nieuw kerstproject. Het begint met een aantal koorrepetities verdeeld over de maanden september tot en met december.

Dan is de afsluiting een bijzonder Kerstconcert op 22 december in Musis Sacrum in Arnhem.

Droom werkelijkheid geworden

Naast het Grootkoor schittert als solist niemand minder dan de bekende Tenor Florian. Met zijn prachtige stem maakte hij diepe indruk in het tv-programma Aria.
Florian zingt al van jongs af aan en door zijn optreden bij Aria is zijn droom werkelijkheid geworden. Zingen is zijn leven en zingen voor een breed publiek maakt hem gelukkig. Wij verheugen ons op een dynamische samenwerking met Florian en het Grootkoor.

De eerste repetitie

Samen zingen in het kerstproject van Grootkoor Gelderland zal ook dit jaar weer een genot zijn. Bekende kerstwerken en Christmas Carols, de sfeer, het toewerken naar dat mooie moment in december. Zing ook mee in dit nieuwe koorproject! De repetities worden gehouden op vrijdagavonden 22 september, 20 oktober, 17 november en 1 december. Het Grootkoor staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen.

Zing je graag?

Dan ben je van harte welkom in het Grootkoor Gelderland. Het koor is bestemd voor dames en heren vanaf achttien jaar uit de gehele provincie. Momenteel telt het Grootkoor Gelderland zo’n 80 koorleden. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen alle deelnemers een koorboek met daarin de bladmuziek en een studie-cd of mp3-bestanden van hun eigen koorpartij, zodat men ook thuis kan studeren.

Praktische informatie

Op 22 september start de eerste repetitie van Grootkoor Gelderland in de Bakermat, G.A. van Nispenstraat 139 in Arnhem, van 19.15 uur tot 22.00 uur.
Meer informatie en aanmelden: www.grootkoor.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen