Infomiddag op 1 juli voor vrijwilligers bij Huis Zypendaal en Kasteel Rosendael

Foto: GLK

Huis Zypendaal en Kasteel Rosendael en zoeken vrijwilligers en organiseren hiervoor een vrijwilligers infomiddag. Op zaterdag 1 juli zal deze plaatsvinden op kasteel Rosendael en zondag 2 juli op huis Zypendaal.

Geïnteresseerden die graag actief bezig zijn, nieuwe mensen willen ontmoeten en mee willen helpen aan het behoud en openstelling van een echt kasteel en een unieke buitenplaats, kunnen dan een kijkje nemen. Je gaat deze dag onder andere mee met een rondleiding zodat je een indruk krijgt van alle mogelijkheden van het vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersfuncties

vrijwilligers
Huis Zypendaal
Huis Zypendaal en Kasteel Rosendael zijn volop in ontwikkeling en de bezoekersaantallen groeien. Daarom is er ruimte voor extra publieksbegeleiders, rondleiders en gastheren/gastvrouwen receptie. Daarnaast zoeken beide locaties vrijwilligers die kunnen ondersteunen in housekeeping, het begeleiden van verhuringen, zoals huwelijken en vergaderingen, maar ook vrijwilligers voor de online marketing en communicatie. Meer informatie over de vrijwilligersfuncties vind je op www.glk.nl/help-mee.

Programma

Geïnteresseerden zijn op zaterdag 1 juli welkom op kasteel Rosendael en zondag 2 juli op huis Zypendaal. Het programma start om 14.00 uur.
Na een welkom met een kopje koffie of thee is er een introductie over de vrijwilligersfuncties door de kasteelmedewerker. Aansluitend zal een vrijwillige collega een rondleiding door de locatie verzorgen en het vrijwilligerswerk vanuit het oogpunt van de vrijwilliger toelichten. Uiteraard is er volop gelegenheid vragen te stellen. Bij interesse kan men zich ter plekke inschrijven voor een intake gesprek.
vrijwilligers
Kasteel en park Rosendael

Praktische informatie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen