Park Open presenteert Vrij in de Wei 2023 vanaf 25 juni

Foto: Stichting Park Open

Yes, de zomer is begonnen! Park Open presenteert: Vrij in de Wei 2023.

Vanaf zondag 25 juni geniet je vijf keer achter elkaar van de lekkerste live muziek op Arnhems meest relaxte openluchtfestival op de Ronde Weide in park Sonsbeek!

Niet te missen… de Hans Vrij Tribute Editie

Het seizoen trapt af met een dikke, dampende, druipende en tegen de plinten van de Ronde Weide klotsende Hans Vrij Tribute! Hans van Vrijaldenhoven, oftewel Hans Vrij, was de vader, moeder én hoeder van de altijd eigenzinnig gebleven Park Open-beweging. Hij overleed dit jaar op 18 februari.
Op 25 juni staat er een line up die Hans van A tot Z eert. Op het hoofdpodium spelen oude (Arnhemse) bekenden die hun sporen dik hebben verdiend. Vanaf het veldpodium bestormen jonge talenten de wei, geheel in Hans’ geest en visie. Samen brengen ze een programma waar nog lang over gesproken zal worden.

Park Open is weer vrij toegankelijk

Toeval of niet, maar prachtig is het… in 2023 is Park Open ook weer VRIJ toegankelijk. Met dank aan de gemeente Arnhem kan iedereen dit jaar gepland én ongepland genieten van live muziek in Sonsbeekpark. Een kaartje kopen is niet meer nodig en er staan geen hekken. Dus of je nu al weken aftelt, je vrienden al dagen appt, je kinderen al uren zoet houdt, of toevallig nét langs wandelt, jogt of kuiert: je bent van harte welkom! Kinderen in het bijzonder. Terwijl jij luistert, luiert of heerlijk staat te dansen, kunnen zij speulen, spetteren en de allermooiste creaties maken in de knutseltent.

Programma

Op het podium op 25-6, 2-7, 9-7, 16-7 en 23-7 staan onder andere Julian Sas, Livingroom Heroes, Joris Linssen en Caramba, De Nachtelijke Escapades, Bandera Latina, Gus Walker en Jack Jarryd. Wie, wat, wanneer en hoe laat vind je in het evenement op Facebook en vanaf half juni ook op de nieuwe website van Park Open.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen