Live vragenuurtje GGD voor iedereen die met kinderen werkt

Foto: www.ggdsamengezond.nl

9 juni organiseren GGD Gelderland-Midden samen met GGD Noord- en Oost-Gelderland een live vragenuurtje op www.ggdsamengezond.nl. Sinds 2 juni zijn de middelbare scholen weer (deels) geopend. Ook basisscholen, kinderopvang en gastouders openden hun deuren weer.

Ondanks alle beschikbare informatie heb je misschien nog vragen over corona en gezond en veilig werken met kinderen. Daarom organiseren GGD Gelderland-Midden en GGD Noord- en Oost-Gelderland de Webinar Kids&Corona. Tijdens deze live sessie kun jij je vragen stellen.

Waar? Live op www.ggdsamengezond.nl. Wanneer?

Dinsdag 9 juni, 15.30 uur Voor wie? Voor leerkrachten, docenten, koepelorganisaties kinderopvang, pedagogisch medewerkers, gastouders en directies Door wie? Een arts infectieziekten, jeugdarts, jeugdverpleegkundigen en inspecteurs zitten voor je klaar Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag wordt beantwoord? Stuur je vraag alvast in naar: [email protected] of via WhatsApp: 06-17468258

Meer weten?

Alvast meer weten over het coronavirus in Gelderland, de heropening van scholen en kinderopvang en testen? Bekijk hier verschillende presentaties. De filmpjes gaan over het coronavirus in onze regio, het heropenen van de scholen en de kinderopvang, testbeleid en welke digitale informatie beschikbaar is voor leerlingen. www.ggdsamengezond.nl is een website van GGD’en in Gelderland. Je vindt er actuele informatie, praktische handvatten en linkjes naar voorlichtingsmateriaal en betrouwbare informatie.

Tot 9 juni! 15.30uur live: Kids&Corona!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden