Stormbaan tegen tentamenstress

Foto: Sportbedrijf Arnhem

Studentensportkaart plaatste op 27 mei een stormbaan op de HAN-campus in Arnhem. Doel hiervan was de studenten te laten ontstressen richting de tentamenweek.

Over twee weken gaan de tentamens op de HAN weer van start. De studenten zijn momenteel bezig met de laatste loodjes en aan het studeren voor de tentamens. Deze laatste weken brengen altijd stress met zich mee. Het is bekend dat sporten tegen deze stress werkt. Daarom kregen de studenten de mogelijkheid om over de stormbaan te gaan en de stress van zich af te schudden.

Stormbaan

De stormbaan was niet zomaar een stormbaan, want de studenten mochten draaien aan ‘het wiel van attributen’. Met deze attributen moesten zij, in een één tegen één race, zo snel mogelijk over de finish komen. De attributen bestonden uit: Zwembandjes, een yoga mat, bokshandschoenen en een opblaasbare halter. De student met de snelste tijd mag drie maanden lang gratis gebruik maken van de Studentensportkaart. De winnaars worden deze week bekend gemaakt op de Facebookpagina van de HAN en Studentensportkaart.

Studentensportkaart

Als student aan de deelnemende onderwijsinstellingen kun je de Studentensportkaart aanvragen. Daarmee krijg je toegang tot fitness, groepsles, squash en zwemmen op meer dan 50 locaties in Arnhem en omstreken.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden