Workshop ‘Klik en tik, het internet op’ in de Bibliotheek Arnhem

Foto:

Op dinsdag 7 oktober organiseert de Bibliotheek Arnhem van 11.00 tot 12.30 uur de workshop ‘Klik en tik, het internet op’. Deze (gratis) workshop is bedoeld voor iedereen die wil leren internetten en e-mailen. De workshop vindt plaats in de centrale vestiging van de Bibliotheek in Rozet.

Klik & Tik is een programma om te oefenen met internet. Na een korte video ga je zelf aan de slag met hulp van onze mediacoach. Deze gratis workshop is onderdeel van de landelijke campagne “Door internet blijf je meedoen”.
Tijdens de workshop gaan deelnemers onder leiding van een mediacoach aan de slag met het online cursusprogramma ‘Klik en tik’. Met dit programma wordt uitgelegd wat browsen, navigeren en e-mailen is. Na afloop van de cursus kunnen deelnemers zelfstandig het internet op. 
De workshop is onderdeel van de landelijke campagne ‘Door internet blijf je meedoen’ en wordt iedere eerste dinsdag van de maand gehouden in Rozet (Kortestraat 16, lokaal 4.26, vierde verdieping). De toegang is gratis, aanmelden kan via de website www.bibliotheekarnhem/activiteitenprogramma of per telefoon (026-3543560 tijdens kantooruren).
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden