Muzikaal feestje met optreden Delta Rock

Foto:

Zaterdag 20 september verzorgt de Arnhemse band Delta Rock een optreden bij Ons Huis in Elden. Het muzikale feestje begint om 20.00 uur, kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop.

Het repertoire van deze band, bestaande uit de muzikanten Jan Hardeman, Ton Ouwerling, Herman de Haas, Brandy de Bruin-Hardeman en Anjo de Bruin, is een afgewogen mix van stevige nummers uit de 60-er en 70-er jaren, met daarnaast ook muzikale uitstapjes naar de betere nummers uit de 50-er, 80-er en 90-er jaren. De muziek van Delta Rock staat als een huis. 
Naast gitaarrock is er ook aandacht voor pop, enkele bluesnummers en een gevoelige ballads. De playlist bestaat uit covers en eigentijdse bewerkingen van onder meer Steve Miller band, Eagles, Dire Straits, Eric Clapton, The Free, Rolling Stones, Beatles, Pointer Sisters, Cliff & Shadows, Elvis Presley, Van Morisson, Tina Turner, Status Quo en Gary Moore.
Kaarten (7,50 euro, inclusief een consumptie) voor deze muzikale avond zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera in de Laar Oost aan de Oostburgwal 46 en bij Coop aan de Kroonse Wal 10. Voor meer informatie over Delta Rock, check de website: www.deltarock.nl
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden