De Verhalenstoel: Ooggetuigenverslag Slag om Arnhem

Op zondag 14 september vertelt een ooggetuige van de Slag om Arnhem zijn persoonlijke ervaringen in het Erfgoedcentrum op verdieping -1 in Rozet. Dit is één van de activiteiten die georganiseerd worden rond 70 jaar Operation Market Garden. Gedenken én de vrijheid vieren, daar draait het om. 

Een ooggetuige van de Slag om Arnhem vertelt een persoonlijk verhaal over de Slag, de evacuatie, de terugkeer in de verlaten stad en de ontmoetingen en ervaringen. In de maand september worden er in Rozet meerdere activiteiten omtrent dit onderwerp georganiseerd zoals de themapresentatie ‘De Slag om Arnhem – De lege stad’ . Dit alles in het kader van de herdenking van 70 jaar Operation Market Garden. 
Aanvang 14.00 uur; iedereen is welkom bij de Verhalenstoel. De kosten zijn € 5,00 voor leden, voor niet-leden is de prijs € 7,00. Kom luisteren naar dit ontroerende verhaal. Na afloop van de vertelling is er gelegenheid tot het stellen van vragen, onder het genot van een kopje koffie of thee (bij entreeprijs inbegrepen).
Volg, like en deel Arnhem Nieuws op:
Twitter@arnhem_nieuwsnl
Facebook#arnhem.nieuws.nl
Google+Arnhem.nieuws.nl 
Instagramarnhem_nieuws
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden