Geniet van het tropisch Indonesië in Burgers’ Zoo

Foto:

Het Arnhemse dierenpark Burgers’ Zoo organiseert 21, 22, 23, 27, 28,
29, 30 december 2013 en 2, 3, 4, 5 januari 2014 de Pasar Malam in de Bush. Dit
zijn maar liefs elf sfeervolle avonden in het volledig overdekte tropische
regenwoud van de Bush. Vanaf 15.00
uur krijgt u 50% korting op de normale entreeprijzen, terwijl het park op deze
avonden pas om 20.00 uur sluit.   

Meer dan 60 stands en twee podia vol zang en dans
Bezoekers ontdekken in de Bush meer dan 60 stands met Indische producten en lekkernijen, terwijl ze op twee podia kunnen genieten van kleurrijke zangers en dansers uit de Indische archipel. De aangename warmte en luchtvochtigheid van het overdekte tropische regenwoud maken dat u zich echt op Bali waant. Buiten kan het rond Kerstmis aardig koud zijn, maar binnen is het altijd behaaglijk warm en tropisch gezellig!

Heerlijk authentiek Indisch eten
De Pasar Malam in de Bush is inmiddels in de wijde omgeving beroemd om zijn heerlijke authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant. Als u maar geen genoeg van de Indische keuken kunt krijgen, vindt u in de diverse stands bovendien volop traditionele ingrediënten voor thuis: tientallen sambalsoorten, tropische vruchten, noten, ijs en natuurlijk spekkoek.

Maar dat is nog lang niet alles!
Overal in het park maakt u kennis met informatieve stands van enthousiaste dierentuingidsen, kunt u deelnemen aan rondleidingen en worden u en uw (klein)kinderen uitgedaagd om uw kennis van de dieren eens te testen. Op deze bijzondere avonden kunt u vanaf 16.00 uur een kijkje nemen achter de schermen van de Ocean, in de olifantenstal en ziet u door de ruiten de giraffen, zebra’s, waterbokken en gnoes in grote groepsstallen. De Bush, Desert, Ocean en Rimba blijven ’s avonds open, net als het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle. 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden